READING

000 // Møt Malene

000 // Møt Malene

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»3.0.47″][et_pb_row _builder_version=»3.0.47″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.0.106″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»]

Velkommen til den aller første episoden av Jentesjef-podcasten, hvor du får si hei til Malene – jentesjefen bak hele sammensuriet. Det ble vektet litt frem og tilbake om vi i det hele tatt skulle ha en introduksjons-episode, men vi kom til en enighet om at flere hadde savnet det i andre podcaster. Hør episoden rett under her:       

 

       

Det er i denne første episoden vi skal prøve  å legge til grunn hva som skal skje i denne første sesongen av podcasten.Vi går gjennom hva responsen på facebook-gruppen vår har vært, hvilke tema som er ønsket og hvilken retning vi ønsker å styre podcasten etterhvert. Hovedpoengene i episoden er:

  1. Si hello til Malene
  2. Temaene vi skal gå gjennom
  3. Typen gjester vi ønsker
  4. Hvordan du kan melde deg opp som interessert eller nominere noen andre
  5. Legg igjen en review på Podcast-appen eller hvor enn du hører episoden – for er det en ting vi har skjønt at er viktig for å komme frem, så er det gode reviews.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]


COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
KNOW US BETTER
Please Add Widget from here